Nyári reklámajándékok

A nyári reklámajándék fontos céged ismertségének növelése és az ügyfélhűség kialakítása szempontjából is. Hasznossága következtében pozitív benyomást kelt, legyen az egy jó napszemüveg, strandlabda, kendő, hideg italt megőrző termosz vagy a naptól védő napellenző.

A következő nyári reklámajándék kategóriáink közül érdemes válogatni:

A nyári melegben fontos a napsugarak elleni védelem. Pont ezért lehet ebben az időben remek ajándék egy fejfedő vagy egy póló. Összeköti, könnyen felismerhetővé teszi a táborozókat, remek reklámfelületet biztosít, stílusos és hasznos!
Honlapunkon csak ízelítő van fent termékeinkből, az igényeid leírása után a legmegfelelőbb termékeket küldjük árajánlattal együtt.

Nyáron kiemelten fontos a megfelelő mennyiségű folyadékpótlás, ezért fontos, hogy mindig legyen nálunk egy kulacs vagy egy thermo kulacs, mely akár 12 órán keresztül is képes hidegen tartani a benne lévő italt.

A nyár elmaradhatatlan része a kirándulás, túrázás, utazás, strandolás. A ruháink, ételeink és mindenféle dolgaink tárolásához elengedhetetlen, hogy valamiben praktikusan tudjuk ezeket tárolni, védeni őket a kosztól, felmelegedéstől. Éppen ezért a táskák a nyár egyik kelendő reklámajándék típusa.

A napszemüvegek és legyezők további remek reklámajándékok, melyek fontosak a nyári hőség és magas fényintenzitás elleni védelemben. Sokan szeretik és szintén remek reklámfelületek.

Nyáron imádunk kimenni a strandra vagy bármilyen víz közeli helyre. Ennek része, hogy strandpapucsot viselünk, különböző játékokkal játszunk és hogy megvédjük bőrünket és tárgyainkat a napfénytől és a vizes közegtől.

A nyár a gyerekek számára a nyáriszünetről, a pihenésről, feltöltődésről szól. Mi lehetne jobb reklámajándék, mint kiszolgálni és segíteni őket ebben az igényükben. A honlapon levő termékeinken túl még sok egyéb játékötlettel tudjuk szolgálni az érdeklődőket.

A nyáron felszaporodnak utazásaink, többet mozdulunk ki otthonról a szabadba, kirándulunk és túrázunk. Ehhez csatlakozva adja magát, hogy nyáron érdemes az utazás kényelmét szolgáló, bármilyen kinti tevékenységhez kapcsolódó reklámajándékot adni ügyfeleinknek. A nyakpántra rákerülhet a kulcscsomó vagy a kulacs, egy piknikszettes ajándék pedig még egy eredetileg nem tervezett kirándulásnak is a kezdeményezője lehet.

További rekámajándék ötleteink: